Bel direct 024 720 00 79

Hulp of advies nodig? Bel gerust 024 720 00 79

Op zoek naar flexibele krachten?

FlexDirect regelt het voor je.

Thumbnail for Op zoek naar flexibele krachten?

Jouw succes, onze missie

Jouw missie als werkgever is succesvol ondernemen. Onze missie? Jou daarbij zo goed mogelijk ondersteunen! Vol enthousiasme en daadkracht houden we ons bezig met het werven, selecteren, bemiddelen en begeleiden van Nederlandse en Europese krachten.

Gemotiveerde krachten op het juiste moment

Onze grootste uitdaging is het bieden van de juiste oplossing voor jouw personeelsvraagstuk. We spreken de taal van de ondernemer én die van de arbeidskrachten. We willen voor beide partijen een ideale situatie creëren: gemotiveerde krachten die echt iets bijdragen in jouw organisatie, op het moment dat dat nodig is.

Doortastend en ervaren

De naam zegt het al: wij zijn flexibel en direct. Kort gezegd houdt dit in dat wij op ieder moment het gewenste personeel kunnen leveren. Onze krachten komen uit Nederland en Europa. Dankzij twintig jaar ervaring kunnen wij alles bieden wat medewerkers én werkgevers nodig hebben, zowel voor de korte als lange termijn.

Wij zoeken voor jou de beste kandidaten

Een tijdelijk project? Snel opschaling nodig? Geen tijd voor eigen werving? Er zijn veel aanleidingen om uitzendkrachten in te zetten in plaats van vast personeel. FlexDirect werft en selecteert hen, stelt kandidaten voor en zorgt dat functies snel en goed worden opgevuld.

  • 73%

    Groeit door naar een vaste baan

  • 8.000+

    Arbeidskrachten ingezet

  • < 24u

    Binnen 24 u reactie op je sollicitatie

De branches waarin wij actief zijn

Een groot deel van onze medewerkers werkt in de logistiek, productie, food en techniek. Deze branches kennen wij van haver tot gort. Dankzij een uitgebreid bestand van gevarieerd personeel zijn wij in staat om sterk op- en af te schalen als het nodig is.

FlexDirect werft o.a. personeel voor: