Bel direct 024 720 00 79

Hulp of advies nodig? Bel gerust 024 720 00 79

Bakkerij personeel gezocht?

Ben je op zoek naar het juiste bakkerij personeel? Dan zit je bij FlexDirect gebakken!

Thumbnail for

Wat kan er van ons verwacht worden?

Wij hebben jarenlang ervaring in de bakkerij branche, daardoor hebben we een groot netwerk opgebouwd aan werknemers die al vaker gewerkt hebben in deze branche. Ervaring is een belangrijk punt waar we opletten tijdens de selectieprocedure, want wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers direct iets toe kunnen voegen aan jouw bedrijf

Wij hebben veel medewerkers die al aan de slag gegaan zijn bij leuke bedrijven in verschillende functies, zoals:

  • Bakker
  • Bedrijfsleider
  • Inpakmedewerker
  • Operator
  • Productiemedewerker
  • Verkoopmedewerker

Bakkerij personeel Gelderland 

Zoek je een platform waar je vacatures op kan plaatsen voor de provincie Gelderland, bijvoorbeeld een vacature voor bakkerij personeel Tiel? FlexDirect biedt je een platform waar je een vacature kan plaatsen, zodat wij op zoek kunnen gaan naar een geschikte kandidaat voor de vacature. Het vinden van het geschikte Oost-Europees personeel dat matcht aan de opgestelde vacature kost tijd, maar bij FlexDirect hebben we de perfecte match zo gevonden door ons groot netwerk. In de bakkerij branche zijn er vaak medewerkers nodig voor nacht- of avonddiensten, onze Poolse werknemers zijn 24 uur per dag beschikbaar. De medewerkers van FlexDirect doen er alles aan om de perfecte match te vinden voor beide partijen!

Bakkerij personeel Nijmegen  

Ben je al een tijdje op zoek naar geschikt bakkerij personeel Nijmegen, maar nog niets gevonden? Dan ben je nu aan het juiste adres om wel geschikt personeel te vinden. Bij FlexDirect hebben we veel Oost-Europees personeel beschikbaar die uitstekend Engels spreken. Ook zijn deze werknemers erg gemotiveerd om direct aan de slag te gaan in een bakkerij. Dit personeel is voornamelijk van Poolse afkomst, dat 24 uur per dag beschikbaar is. Heb je personeel nodig tijdens nacht- of avonddiensten? Dat is voor ons Pools personeel geen probleem. Geïnteresseerd in gezamenlijke zoektocht naar bakkerij personeel Nijmegen? Neem dan contact met ons, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken!

Bakkerij personeel Brabant

Waar vind je geschikt bakkerij personeel Brabant uit Den Bosch of Oss? Dat is natuurlijk bij FlexFirect, door onze jarenlange ervaring hebben we een groot netwerk met Oost-Europese werknemers die super gemotiveerd zijn om direct aan de slag te gaan. Het maakt bij ons niet uit op welke termijn je Oost-Europees personeel nodig hebt, heb je morgen al nieuw personeel nodig bij Flexdirect kunnen we altijd wel iets regelen. Onze Poolse werknemers zijn erg flexibel, of je ze nou nodig hebt voor een tijdelijk project of een langdurig project voor beide situaties zijn er mogelijkheden. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden naar bakkerij personeel Den Bosch of Oss? Neem dan contact met ons op!

Bakkerij personeel Rotterdam 

Ben je eigenaar van een bakkerij in de regio van Rotterdam, maar het vinden van geschikt bakkerij personeel Rotterdam is lastig? Wij van FlexDirect kunnen jou daarbij helpen. Onze Poolse werknemers beschikken over certificaten die vereist zijn bij het werken in een bakkerij, ook de kennis van de medewerkers over de werkzaamheden is voldoende. Wij scholen onze Poolse werknemers bij mocht dit nodig zijn voor een bepaalde vacature. Dus bij FlexDirect ben je aan het juiste adres om een vacature te plaatsen, om zo gemakkelijker nieuw bakkerij personeel Rotterdam te kunnen vinden.