Bel direct 024 720 00 79

Hulp of advies nodig? Bel gerust 024 720 00 79

Medewerkers binnen de food nodig?

Kwaliteit en hygiëne zijn van groot belang in de foodindustrie. Zoek jij flexibele medewerkers met dezelfde hoge kwaliteitsstandaarden? FlexDirect levert snel de juiste mensen. Heb je op korte termijn tien krachten nodig of start er binnenkort een project? Voor FlexDirect is dat geen probleem.

Thumbnail for

Wat kun je verwachten?

Onze specialisatie ligt binnen de foodindustrie. Dit houdt in dat veel van onze medewerkers al eens hebben gewerkt, of nog steeds werken bij organisaties die zich bevinden in deze branche. In onze selectieprocedure nemen wij uitgebreid de hygiëne regels van onze klanten door met onze werknemers, zodat zij goed voorbereid aan hun eerste werkdag kunnen beginnen.

Dagelijks zijn er door heel Nederland veel tevreden medewerkers voor ons aan de slag in diverse functies, zoals:

  • Productiemedewerker food;
  • Productiemedewerker;
  • Inpakmedewerker food;
  • Inpakmedewerker;
  • Inpakker;
  • Administratief medewerker;
  • Expeditie medewerker;
  • Logistiek medewerker.

Food personeel Tiel

Op zoek naar een platform waarop je een vacature kan plaatsen voor food personeel Tiel of omgeving? FlexDirect biedt jou dit platform waar je naar op zoek bent. Door ons uitgebreid netwerk hebben we altijd geschikt Pools personeel voor jouw vacature, ook in steden in de omgeving van Tiel, zoals Druten of Weurt . Het Oost-Europese personeel bij FlexDirect spreekt uitstekend Engels, waardoor er geen communicatieproblemen zullen voorkomen tijdens het dienstverband van de werknemers. Bij FlexDirect maakt het niet uit of jij op zoek bent naar personeel voor tijdelijk werk of voor een vaste baan. Dus voor welke situatie je ook op zoek bent naar nieuw food personeel uit Tiel en omgeving, bij FlexDirect ben je altijd aan het juiste adres.

Food personeel Brabant

FlexDirect is hét uitzendbureau, als je op zoek bent naar food personeel Brabant uit Oss of Den Bosch. Bij ons maakt het niet uit wanneer je nieuw Pools personeel nodig hebt, wij kunnen morgen al mensen klaar hebben staan voor jou! Door ons grote netwerk hebben we altijd een geschikte kandidaat beschikbaar voor iedere vacature. De Oost-Europese werknemers van FlexDirect hebben de juist certifcaten in bezit, ook hebben ze specifieke kennis om werkzaamheden optimaal uit te kunnen voeren. Mocht je geen tijd hebben voor de planning van dit personeel, dan nemen wij dit zonder problemen van jou over. Ben je benieuwd naar wat FlexDirect jou nog meer te bieden heeft? Neem dan contact met ons op!

Food personeel Gelderland 

Op zoek naar een platform waar je als bedrijf je vacatures op kan plaatsen voor food personeel Nijmegen of voor andere steden uit Gelderland? Dat kan bij FlexDirect hét uitzendbureau van Gelderland. Het zoeken naar goed Pools personeel is een proces dat veel tijd kost, maar met een samenwerking met ons is het zo geregeld. Dat komt omdat wij al jaren actief zijn in de food branche, waardoor we een groot netwerk opgebouwd hebben aan food werknemers die met spoed op zoek zijn naar een nieuwe baan. Bij FlexDirect hebben we het grootste aanbod food personeel vacatures uit Nijmegen en veel andere steden in Gelderland.