Bel direct 024 720 00 79

Hulp of advies nodig? Bel gerust 024 720 00 79

Logistiek personeel nodig?

Ben je op zoek naar flexibele logistiek medewerkers? Heb je bijvoorbeeld morgen tien mensen nodig? Of voor een project van drie maanden? Snel, flexibel en laagdrempelig: dat kenmerkt ons als FlexDirect! Wij kunnen snel op- en afschalen door onze ervaring én ons netwerk.

Thumbnail for

Wat kun je verwachten?

Deze hectische wereld vraagt om veel flexibiliteit en snel kunnen schakelen. Wij zijn hier natuurlijk op voorbereid en daarom zijn onze medewerkers op ieder moment van de dag beschikbaar. Geen tijd om ons personeel te plannen? Dan nemen wij dat toch uit handen!

Dagelijks zijn er door heel Nederland veel tevreden medewerkers voor ons aan de slag in diverse functies, zoals:

  • Heftruckchauffeur;
  • Combitruckchauffeur;
  • Reachtruckchauffeur;
  • Orderpicker;
  • Logistiek medewerker;
  • Magazijnmedewerker;
  • Lader/losser;
  • Truckchauffeur;
  • Bakwagenchauffeur.

Logistiek personeel Nijmegen

Waar vind je een groot aanbod aan logistiek personeel Nijmegen? Uiteraard vind je dit bij Flexdirect. Door onze jarenlange ervaring hebben we een enorm netwerk opgebouwd aan Oost-Europeanen die uitstekend Engels spreken, die op zoek zijn naar uitdagende vacatures. Het zoeken van het juiste personeel kost veel tijd, maar met Flexdirect niet meer door ons grote netwerk. Of je nou Poolse werknemers nodig hebt voor nacht- of avonddiensten, onze werknemers zijn 24 uur per dag beschikbaar om diensten te werken. Dus bij Flexdirect ben je op de juiste plek voor logistiek personeel Nijmegen en omgeving, zoals Wijchen, Druten of Beuningen. Jouw vacature plaatsen op onze website? Dat is bij ons mogelijk!

Logistiek personeel Tiel 

Heb jij een bedrijf in de logistieke sector en ben je op zoek naar nieuw logistiek personeel Tiel? Bij Flexdirect hebben we een groot aanbod Pools logistiek personeel beschikbaar die op zoek naar een nieuwe baan. Het Oost-Europese personeel is super gemotiveerd om aan de slag te gaan bij een leuk bedrijf met een uitdagende functie. Het zoeken naar het juiste personeel kost veel tijd, wij van Flexdirect nemen dit gehele proces uit jouw handen zodat jij je hier geen zorgen over hoeft te maken. Ons uitzendbureau heeft niet alleen plaats voor vacatures uit de logistiek branche, maar ook voor vacatures uit andere branches, zoals: foodproductietechniek en bakkerij. Bij Flexdirect vind je altijd geschikt logistiek personeel Tiel.

Logistiek personeel Rotterdam

Zoek je een platform waar je als bedrijf een vacature kan plaatsen voor logistiek personeel Rotterdam en omgeving. Bij Flexdirect is dit mogelijk, jij plaatst een vacature wij zorgen voor geschikt personeel. Onze Oost-Europese werknemers spreken uitstekend Engels en zijn met spoed op zoek naar een nieuwe baan. Heb je morgen al nieuw Pools personeel nodig? In de afgelopen jaren hebben we een groot netwerk opgebouwd met logistiek personeel Rotterdam en omgeving die beschikken over de juiste certificaten. Benieuwd naar de mogelijkheden bij Flexdirect? Neem dan snel contact met ons op!

Logistiek personeel Brabant 

Flexdirect is hét uitzendbureau voor jou, als je op zoek bent naar logistiek personeel Den Bosch of logistiek personeel Oss. Wij hebben de beste werknemers, die gemotiveerd zijn om voor een leuk bedrijf te gaan werken met een uitdagende functie. Deze Oost-Europese mensen spreken uitstekend Engels, waardoor een taalbarrière de communicatie niet in de weg zal staan. Of je nou op op zoek bent naar logistiek personeel Den Bosch of Oss voor een tijdelijke project of voor een langdurig dienstverband, bij Flexdirect hebben we voor alle situaties geschikt personeel.