Bel direct 024 720 00 79

Hulp of advies nodig? Bel gerust 024 720 00 79 

Technisch personeel nodig?

Ben je op zoek naar ervaren vakkrachten binnen de techniek? Tijdelijk of vast? Wij verzorgen de werving & selectie voor Nederlands én internationaal personeel voor technische en industriële functies.

Thumbnail for

Wat kun je van ons verwachten?

De techniek en industrie staan niet stil en wij uiteraard ook niet. Wij blijven ons personeel ontwikkelen, scholen en begeleiden. Hierdoor hebben we de beschikking over gecertificeerd personeel, volgens de laatste en hoogste normen en eisen. Gezien het tekort aan vakkundig en technisch personeel stimuleren wij daarom ook om gemotiveerde mensen om door te groeien en zich te ontwikkelen. Daar profiteer je als werkgever ook van.

Dagelijks zijn er door heel Nederland veel tevreden medewerkers voor ons aan de slag in diverse functies, zoals:

  • Metaalsloper;
  • Metaalbewerker;
  • Monteur;
  • Bankwerker;
  • Lasser.

Technisch personeel Den Bosch 

Waar vind je geschikt technisch personeel Den Bosch of Oss? FlexDirect heeft een uitgebreid personeelsbestand met veel Oost-Europese werknemers die met spoed op zoek zijn naar een nieuwe baan. FlexDirect kan op zeer korte termijn nieuw personeel regelen, mocht je morgen nieuw personeel nodig hebben dan is dit via ons ook mogelijk. Ons Pools personeel kan uitstekend Engels, zodat er op de werkvloer geen miscommunicatie kan ontstaan tussen je werknemers. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden om op korte termijn nieuw technisch personeel Den Bosch of Oss in dienst te nemen? Neem dan contact met ons op!

Technisch personeel Gelderland

Ben je op zoek naar nieuw technisch personeel Gelderland? Dan ben je bij FlexDirect aan het juiste adres wij zijn in veel steden in Gelderland actief, zoals Tiel of Weurt. Door onze jarenlange ervaring hebben we een een enorm groot netwerk opgebouwd van Oost-Europees personeel dat goed Engels spreekt. De werving & selectie die we uitvoeren wordt erg secuur gedaan, aan de hand van een paar belangrijke eisen, namelijk: goed Engels spreken, certificaten in bezit hebben en kennis hebben van werkzaamheden. Alleen zo kunnen we geschikt personeel uitzenden naar bedrijven in de techniek branche. De branches waar we ook geschikt personeel voor hebben klaar staan zijn: foodlogistiekproductie en bakkerij. Bij FlexDirect vind je het juiste personeel voor jouw situatie!

Technisch personeel Nijmegen     

Ben je op zoek naar technisch personeel Nijmegen en omgeving? FlexDirect kan voor jouw bedrijf geschikt personeel regelen. Het zoeken naar geschikt personeel is een tijdrovend proces, terwijl het via ons veel makkelijker en sneller zal gaan. Wij hebben Poolse werknemers die gemotiveerd zijn en niet kunnen wachten om te beginnen met werken bij een leuk bedrijf. Dit Oost-Europees personeel van FlexDirect beschikt over de vereiste certificaten en kennis om de werkzaamheden in de technische sector optimaal uit te kunnen voeren. Bij ons vind je het beste technische personeel Nijmegen en omgeving in steden, zoals Beuningen of Wijchen!