Bel direct 024 720 00 79

Hulp of advies nodig? Bel gerust 024 720 00 79

Huisvesting en vervoer

De juiste zorg voor gemotiveerde krachten

Onze medewerkers zijn productieve en gemotiveerde medewerkers. Wij investeren continu in onze mensen en daar pluk jij als werkgever de vruchten van.

Als werkgever moet je ervan uit kunnen gaan dat de medewerkers die bij jou aan de slag gaan, met respect behandeld worden en goed worden begeleid. De basis van ons succes bij het werken met buitenlandse werknemers bestaat, naast goede begeleiding thuis en op de werkvloer, uit het zorg dragen voor goede faciliteiten zoals huisvesting en vervoer. Flexdirect regelt dit allemaal!

Huisvesting

We vinden het belangrijk dat onze internationale medewerkers zich thuis voelen in Nederland. We zorgen ervoor dat de huizen veilig, schoon en netjes zijn en van alle faciliteiten zijn voorzien. Onze jobcoaches komen regelmatig thuis bij de medewerkers om goed contact te onderhouden.

Vervoer

Voor het vervoer heeft Flexdirect diverse mogelijkheden, zoals fietsen en auto’s. Wij vinden het niet alleen belangrijk dat onze medewerkers veilig op de werkvloer werken, maar ook veilig op hun werk verschijnen. Wij proberen altijd zo dicht mogelijk bij de werkplek een woning te regelen, zodat onze medewerkers nooit lang hoeven te reizen.