Bel direct 024 720 00 79

Hulp of advies nodig? Bel gerust 024 720 00 79

Huisvesting en vervoer

Onze tevreden uitzendkrachten zijn productieve medewerkers. Wij investeren in onze mensen en dat vertaalt zich naar voordelen voor jou als werkgever.

Thumbnail for

De juiste zorg voor gemotiveerde krachten

Als werkgever moet je ervan uit kunnen gaan dat de uitzendkrachten die bij jou aan de slag gaan, met respect behandeld worden en goed worden begeleid. De basis van ons succes bij het werken met buitenlandse werknemers bestaat, naast goede begeleiding thuis en op de werkvloer, uit het zorgdragen voor goede faciliteiten zoals huisvesting en vervoer. FlexDirect regelt dit allemaal!

Huisvesting

Onze huizen zijn vrijwel altijd gelegen op een maximale afstand van 30 minuten van onze klanten. Het creëren van een thuisgevoel in Nederland is cruciaal voor onze internationale uitzendkrachten. We garanderen veilige, nette huizen met alle nodige faciliteiten. Onze jobcoaches bezoeken wekelijks de uitzendkrachten thuis om vragen te beantwoorden en uitleg te geven.

Vervoer

FlexDirect biedt diverse vervoersmogelijkheden, waaronder fietsen, auto’s en bussen. Niet alleen streven we naar veiligheid op de werkvloer, maar ook naar veiligheid tijdens het reizen naar het werk. We streven ernaar om de reistijd van onze flexwerkers naar hun werkplek te beperken tot maximaal 30 minuten