Bel direct 024 720 00 79

Hulp of advies nodig? Bel gerust 024 720 00 79

Kwaliteit en certificeringen

Veiligheid en werken volgens de regels vinden we bij FlexDirect zeer belangrijk. We voelen ons betrokken bij jou als ondernemer en staan voor eerlijkheid en betrouwbaarheid. Zo weet je wat je aan ons hebt en kom je nooit voor verrassingen te staan.

Thumbnail for

Jij mag er op vertrouwen dat de medewerkers van FlexDirect er alles aan doen om veiligheid te waarborgen. FlexDirect is in het bezit van de volgende certificeringen:

NEN 4400-1

NEN 4400-1 is het keurmerk van de stichting Normering Arbeid (SNA). Dit keurmerk is voor alle uitzendondernemingen en (onder)aannemers van werk. Dit certificaat toont aan dat onze (personeels)administratie op orde is, dat wij op tijd voldoende loonheffingen en omzetbelasting afdragen en dat onze medewerkers werk mogen verrichten in Nederland.

SNF Keurmerk

Dit keurmerk is voor uitzendondernemingen die arbeidsmigranten huisvesten. De huisvestingslocaties van de keurmerkhouders worden jaarlijks gecontroleerd. Voldoet de huisvesting niet, dan wordt de aanbieder van de huisvesting uit het register van SNF geschreven.

Verklaring Belastingdienst

Deze verklaring van de belastingdienst toont aan dat alle aangegeven omzetbelastingen en loonheffingen door de onderneming zijn betaald.

G-rekening

De G-rekening is geblokkeerd voor alle rekeningnummers, behalve die van de Belastingdienst. Van deze G-rekening worden de premies sociale verzekeringen en loonbelasting aan de Belastingdienst betaald.