Bel direct 024 720 00 79

Hulp of advies nodig? Bel gerust 024 720 00 79

Over FlexDirect

Ambitieus en persoonlijk: dat is FlexDirect. Onze laagdrempeligheid voel je vanaf de eerste kennismaking. Onze grootste kracht ligt in het aanbod van Nederlandse en Europese krachten, zo flexibel als het maar kan. Een groot netwerk en een flinke dosis ervaring maken dit mogelijk. Nog meer voordelen? Scherpe tarieven, vaste contactpersonen en 24-uurs bereikbaarheid.

Thumbnail for

Je vindt ons kantoor op de Nassausingel in Nijmegen. Hier houdt ons ondernemende team zich iedere dag bezig met het maken van de beste matches. Dat doen we niet alleen in de regio, maar door het hele land!

Maak kennis met het team van FlexDirect!

Wij regelen alles voor je! En dan bedoelen we ook echt álles.

Denk bijvoorbeeld aan het papierwerk. Klopt dit allemaal? Dan zorgen wij ervoor dat de medewerkers naar Nederland kunnen komen en worden voorzien van een uitstekende woning. Alles wordt tot in de puntjes geregeld: van woon-werkverkeer en administratie tot jobcoaches en tijdige betaling.

Voor een taalbarrière hoef je niet bang te zijn, want wij bieden taalcursussen en hebben een enthousiaste tolk die kan ondersteunen tijdens gesprekken.

Betrouwbaar en geen verrassingen

FlexDirect is NEN4400-1 gecertificeerd én in het bezit van een SNF-certificering. Alles is dus gecheckt en je komt achteraf niet voor verrassingen te staan.