Bel direct 024 720 00 79

Hulp of advies nodig? Bel gerust 024 720 00 79

Poolse werknemers gezocht? FlexDirect helpt!

Pools personeel gezocht? FlexDirect is hét Poolse uitzendbureau dat jou snel aan nieuw personeel kan helpen!

Thumbnail for

Snel nieuw Pools personeel vinden

Ben je op korte termijn op zoek naar nieuw personeel, dan staan wij voor je klaar! Onze naam bestaat niet voor niets uit de woorden flexibel en direct. FlexDirect is hét uitzendbureau voor Poolse mensen, dit omdat wij al jaren bedrijven helpen die op zoek zijn naar personeel. Door deze jarenlange ervaring en kennis hebben we een groot netwerk opgebouwd, waardoor we altijd gepast personeel beschikbaar hebben voor jouw bedrijf.

Bij FlexDirect weet je zeker dat het Pools personeel beschikt over de juiste certificaten en kennis om de werkzaamheden optimaal uit te kunnen voeren. Het maakt bij FlexDirect niet uit hoe snel je nieuw personeel nodig hebt, wij regelen het! Het uitzendbureau voor Poolse mensen heeft gemotiveerde krachten klaar staan, die niet kunnen wachten om te starten met werken voor jouw bedrijf. De Poolse medewerkers die we bij FlexDirect beschikbaar hebben zijn 24 uur per dag beschikbaar, dit kunnen dus ook nachtdiensten of avonddiensten zijn. FlexDirect staat ook wel bekend als hét Poolse uitzendbureau, met een enorm groot uitgebreid netwerk aan werknemers. Het werven van kwalitatief goed Pools personeel kost veel tijd, bij FlexDirect zorgen wij voor het juiste personeel zodat jij tijd hebt voor andere zaken. Plaats gemakkelijk jouw vacature op onze website en wij doen de rest!

Pools personeel in dienst nemen

FlexDirect heeft al ruim 20 jaar ervaring in het succesvol koppelen van werkgevers aan werknemers uit Nederland en Europa. Of je per direct iemand nodig hebt of op de lange termijn; wij passen onze diensten aan op jouw wensen. Als uitzendbureau voor Poolse mensen kunnen we uit ons groot netwerk het juiste Poolse personeel selecteren dat voldoet aan jouw eisen. Binnen een mum van tijd kunnen wij de zaken voor je regelen en de juiste kandidaten voorstellen. Zo worden de functies snel opgevuld en komen de werkzaamheden niet stil te liggen. FlexDirect is niet voor niets hét Pools uitzendbureau van Nederland.

Onze sectoren

Pools personeel gezocht voor inpakwerk, of eerder een productiemedewerker, lasser, metaalbewerker of heftruckchauffeur nodig? Wij helpen je het juiste Pools personeel te vinden om in dienst te nemen. FlexDirect is met name gespecialiseerd in de sectoren productie, food, techniek en logistiek

Wij leveren vaste krachten, maar ook heel flexibel Pools personeel die inzetbaar zijn op tijdelijke projecten. Mocht er geen tijd zijn om de medewerkers in te plannen, dan kunnen wij deze taak overnemen. Benieuwd naar de mogelijkheden bij FlexDirect? Neem dan contact met ons op!

Grote zorg voor kwaliteit

Behalve dat wij ervoor zorgen dat je binnen enkele dagen geschikt Pools personeel in dienst kan nemen, dragen we ook grote zorg voor kwaliteit. De werkzaamheden moeten natuurlijk wel goed uitgevoerd worden. De krachten die je via ons uitzendbureau voor Poolse mensen kunt vinden, hebben ervaring en weten wat de regels zijn van bijvoorbeeld de hygiëne op de werkvloer. Ook blijven wij ons personeel scholen en begeleiden zodat ze bezitten over de juiste certificaten en voldoen aan de hoogste eisen en normen die worden gesteld aan de meeste vacatures.

Waarom samenwerken met FlexDirect een juiste keuze is

  • Tijdbesparing: goed buitenlands personeel zoeken kost veel tijd, dit nemen wij uit handen;
  • Snel: heb je morgen al meer mensen nodig, wij regelen het!
  • Altijd beschikbaar: nachtdiensten of avonddiensten, het maakt niet uit: onze medewerkers zijn 24 uur per dag beschikbaar;
  • Planning: de planning van het personeel kunnen wij van je overnemen;
  • Flexibel: zowel voor tijdelijke als langdurige projecten hebben we de juiste mensen ter beschikking;
  • Gemotiveerde krachten: wij leveren niet zomaar Europese werknemers, maar werknemers die gemotiveerd zijn en daadwerkelijk iets kunnen bijdragen in jouw bedrijf;
  • Kwaliteit: het personeel bezit de juiste certificaten en kennis om de werkzaamheden optimaal uit te voeren. Bekijk hier over welke certificeringen wij bezitten;
  • Altijd beschikbaar: dankzij onze ervaring en kennis hebben we een groot bereik en daarom altijd wel een gepaste Europese medewerker tot je beschikking.

Pools personeel Druten 

Het zoeken naar het juiste Pools personeel Druten die ook nog in bezit zijn van de juiste certificaten is niet eenvoudig. FlexDirect heeft een groot netwerk opgebouwd met personeel dat beschikt over de juiste certificaten en direct aan de slag kan. Of je nou op zoek bent naar personeel voor een tijdelijk project of een langdurig project, FlexDirect heeft voor elke situatie geschikt personeel beschikbaar. Bij ons ben je dus altijd aan het juiste adres in je zoektocht naar nieuwe medewerkers. Ben je op zoek naar Pools personeel Druten? Neem dan contact met ons op!

Pools personeel Tiel

Ben je op zoek naar Pools personeel Tiel? Dan ben je bij FlexDirect aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring hebben we een groot netwerk opgebouwd aan Poolse mensen die op zoek zijn naar een leuke baan. Het personeel wat we bij FlexDirect beschikbaar hebben zijn allemaal heel erg gemotiveerd om weer te beginnen met werken. Dit personeel is altijd beschikbaar voor jou en erg flexibel, of je nou personeel zoekt voor nacht- of avonddiensten de Poolse mensen zijn altijd beschikbaar. Bij FlexDirect hebben we stellen we een heleboel eisen waaraan het personeel moet voldoen, dus bij ons vind je alleen het beste Pools personeel Tiel. 

Pools personeel Oss

Heb jij een bedrijf en je bent op zoek naar nieuw Pools personeel Oss? Bij FlexDirect hebben we een groot netwerk aan Oost-Europese medewerkers, die graag in dienst willen treden bij leuke bedrijven in Oss. Het wervingsproces kost veel tijd wij nemen dit volledig over, wat veel tijd voor jou zal besparen. Bij FlexDirect hebben we het juiste personeel beschikbaar, die perfect matcht bij jouw vacature. Onze werknemers beschikken altijd over de juiste certificaten, want ze worden begeleid en bijgeschoold mocht dit nodig zijn voor een vacature. Met spoed nieuw Pools personeel Oss in dienst nemen? Plaats dan nu jouw vacature op onze site!

Pools personeel Den Bosch 

Waar vind je het beste Pools personeel Den Bosch? Het beste personeel vind je bij FlexDirect! Wij kunnen jou direct helpen aan nieuwe werknemers die gemotiveerd zijn om aan de slag te gaan. Het maakt bij ons niet uit of je op zoek bent naar Pools personeel voor een tijdelijk project, of voor langdurige projecten. Wij kunnen een selectie maken met de meest geschikte kandidaten voor de vacature die jij gestuurd hebt. Dan gaan wij kijken naar wat de beste match is voor beide partijen, zodat het een succesvolle samenwerking kan worden. Bij FlexDirect ben je dus op de juiste plek als je op zoek bent naar het Pools personeel Den Bosch!

Pools personeel Nijmegen  

Hoe ga je als bedrijf op zoek naar het beste Pools personeel Nijmegen? Daar heb je FlexDirect voor! Door onze jarenlange ervaring hebben we een groot netwerk opgebouwd met Oost-Europese werknemers, voornamelijk Poolse mensen die op zoek zijn naar een nieuwe baan. Of je nou op zoek bent naar personeel voor nacht- of avonddiensten bij FlexDirect zijn de werknemers 24 uur per dag beschikbaar om voor jouw bedrijf te gaan werken. Mocht je echt geen tijd over hebben voor de planning van het personeel, dan zouden wij dit zonder problemen van jou over kunnen nemen. Wij zorgen dat er een perfecte match zal ontstaan. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over Pools personeel Nijmegen.

Pools uitzendbureau Druten 

Op zoek naar het beste Pools uitzendbureau Druten? Dan ben je bij FlexDirect aan het juiste adres. Wij hebben in de loop der jaren een enorm groot netwerk opgebouwd met werknemers uit Oost-Europa die perfect Engels spreken. Dit personeel beschikt over de juiste certificaten en kwaliteiten die nodig zijn om de werkzaamheden uit te voeren. Wij regelen alles van A tot Z. De medewerkers van FlexDirect zijn pas tevreden als ze de perfecte match gevonden hebben, dit is een proces dat wel wat tijd kost om het goed te regelen. Daarom zijn wij het beste Pools uitzendbureau Druten.

Pools uitzendbureau Tiel 

Vraag jij jezelf af hoe je op zoek moet gaan naar een Pools personeel? Dan ben je bij het Pools uitzendbureau op de juiste plek.Het maakt bij ons niet uit hoe snel je nieuwe medewerkers nodig hebt. Wij hebben een groot netwerk opgebouwd, waardoor we morgen al nieuwe medewerkers beschikbaar hebben voor jou. Dit personeel maakt het niet uit als ze nacht- of avonddiensten moeten werken, ze zijn 24 uur per dag beschikbaar. Heb je tijdelijk Oost-Europees personeel nodig? Of juist personeel voor de langere termijn? Bij FlexDirect hét Pools uitzendbureau Tiel is het allemaal mogelijk. 

Pools uitzendbureau Oss

Wat is de makkelijkste manier om Oost-Europees personeel te werven? Natuurlijk via Pools uitzendbureau Oss. Wij hebben een groot aanbod aan Oost-Europese mensen die uitstekend Engels spreken beschikbaar die maar al te graag bij jouw bedrijf willen werken. Bij FlexDirect vinden we het belangrijk dat onze werknemers beschikken over de juiste certificaten, daarom begeleiden en blijven wij deze mensen bijscholen zodat ze altijd over de juiste certificaten beschikken. Wij zorgen ervoor dat het eerste contact tussen werkgever en werknemer goed verloopt. BIj het Pools uitzendbureau Oss weet je zeker dat je een nieuwe baan vind. Benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is bij ons? Neem dan contact met ons op!

Pools uitzendbureau Den Bosch 

Ben je op zoek naar een Pools uitzendbureau Den Bosch? Dan is FlexDirect het uitzendbureau waar jij naar aan het zoeken bent. Als bedrijf kan je online jouwvacature plaatsen, zodat er via onze site Oost-Europese personeel kan solliciteren op jouw geplaatste vacature. De werknemers die op de vacature solliciteren hebben alle certificaten in bezit die belangrijk zijn voor de werkzaamheden. Bij FlexDirect zijn we heel secuur in het selecteren van onze werknemers, ze worden uitstekend begeleid en bijgeschoold mocht dit nodig zijn voor bepaalde vacatures. 

Pools uitzendbureau Nijmegen

FlexDirect is hét Pools uitzendbureau Nijmegen waar jij naar op zoek bent. Door onze jarenlange ervaring hebben wij een enorm groot netwerk om ons heen gebouwd aan Oost-Europese mensen die uitstekend Engels spreken, wat de communicatie tussen werkgever en werknemers ook zal bevorderen. Het maakt voor onze Poolse medewerkers niet uit als je ze nodig hebt tijdens nachtdiensten of avonddiensten, ze zijn 24 uur per dag beschikbaar om te werken. Heb je zelf geen tijd om de planning te maken voor het personeel, dan nemen wij van FlexDirect dit graag van je over om jouw bedrijf volledig te ontzorgen. Benieuwd naar wat wij als Pools uitzendbureau Nijmegen nog meer voor jou kunnen beteken, neem dan contact met ons op!